Cambuur trekt Bulgaarse middenvelder Krastev en verdediger Gullit aan

27 aug 2021 - 19:10

SC Cambuur heeft vrijdag twee nieuwe voetballers binnengehaald. Het gaat om de Bulgaarse middenvelder Filip Krastev en Maxim Gullit, zoon van oud-topspeler Ruud.

Foto: Omrop Fryslân, Aise van Beets

Beide spelers zijn vrijdag medisch gekeurd in Leeuwarden. Krastev wordt gehuurd van Lommel SK, terwijl Gullit van AZ is gekocht.

Krastev is een middenvelder en staat onder contract bij het Belgische Lommel. Gullit kan worden ingezet als linker verdedigers en linker centrale verdediger. Hij heeft een contract getekend voor twee seizoenen.

De kans is klein dat het tweetal zaterdag al kan meedoen tegen FC Twente. Dat hangt af van de medische keuring en of ze op tijd worden ingeschreven bij voetbalbond KNVB.

Directeur Gerald van den Belt, die bij de afwezigheid van technisch manager Foeke Booy de technische taken bij SC Cambuur verricht, is blij met de komst van de twee spelers.

"We hebben wat geduld moeten hebben, maar het is mooi dat het nu ook wordt beloond. Dit zijn twee spelers die met hun veelzijdigheid en specifieke kwaliteiten ons team beter gaan maken", zegt hij op de website fan Cambuur.

(Advertentie)
(Advertentie)