SC Cambuur met 23 spelers naar Ameland, afscheid van Antonia

29 jun 2021 - 16:03

SC Cambuur neemt afscheid van Jarchinio Antonia. De aanvaller heeft een aflopend contract en beide partijen hebben deze week nog met elkaar rond de tafel gezeten, maar ze zijn er niet uitgekomen. Daardoor gaat Cambuur met 23 spelers naar Ameland, waar de club dit seizoen begint.

Foto: Orange Pictures

"Ieder gaat zijn eigen weg, maar we houden wel contact", zo houdt technisch manager Foeke Booy nog een slag om de arm wat Antonia betreft. "Het budget is zodanig dat we andere keuzes moeten maken."

Antonia en een delegatie van Cambuur konden pas deze week om tafel, omdat hij de afgelopen weken in actie kwam voor het nationale elftal van Curaçao. Deze week was de aanvaller even terug in Nederland en konden de zaken besproken worden.

Ik zorg dat de auto in Holwerd staat

Technisch manager Foeke Booy van Cambuur

Op het trainingskamp op Ameland gaan de nieuwe aanwinsten Marco Tol, Sam Hendriks en Tom Boere voor het eerst meetrainen. Verder zijn er nog geen nieuwe spelers. Er gaan ook nog zes man van de beloften mee, zodat er in totaal 23 speler op de boot stappen. Woensdag reizen de Leeuwarders naar het Waddeneiland, vrijdag komen ze terug.

Naast de technische staf gaat ook Booy mee naar Ameland, Maar, mocht er nog actie wezen rondom mogelijke nieuwe spelers, stapt hij meteen op de boot terug. "Ik zorg dat de auto in Holwerd staat."

(Advertentie)
(Advertentie)