Oom Mühren in de SportCast: "In Volendam had niemand dit verwacht"

31 Mei 2021 - 17:06

Hij had verschillende opties, maar uiteindelijk kiest aanvaller Robert Mühren niet voor SC Cambuur maar voor thuiskomen. De komende drie jaar voetbalt de spits voor FC Volendam.

De SportCast is ook te beluisteren op Spotify, bij Apple Podcasts en in de podcast-apps. Daar zijn ook alle eerdere SportCasts terug te luisteren.

"Dit voelde je wel aankomen, dit verraste mij totaal niet", zegt Geert van Tuinen in de SportCast. Maar in Volendam is de verwondering groot dat Robert Mühren terugkomt. Dat zegt stadionspeaker - en oom - Jack Mühren. "In Volendam had echt niemand dit verwacht."

Verslaggever Andor Faber weet dat Cambuur de spits graag wilde houden: "Mühren kon bij Cambuur bijna drie ton verdienen. De spelersbegroting is zo'n drie miljoen euro, dus dat is een tiende deel. Dat geeft wel aan dat Cambuur heel ver wilde gaan voor hem."

Hij kan niet van achteruit de bal ophalen, de voorzet geven en dan de bal er zelf inkoppen.

Stadionspeaker by Volendam Jack Mühren oer syn omkesizzer Robert

Stadionspeaker Jack Mühren is heel blij dat zijn neefje weer voor zijn favoriete club voetbalt. "Robert heeft zijn hart laten spreken en staat garant voor doelpunten, maar kan het natuurlijk niet alleen. Hij kan niet van achteruit de bal ophalen, de voorzet geven en dan de bal er zelf inkoppen."

Sportverslaggevers Roelof de Vries, Andor Faber, Geert van Tuinen en Arjen de Boer praten je in de SportCast afwisselend iedere maandag bij over al het sportnieuws, vaak met een interessante gast uit de sportwereld. Zo nu en dan behandelen we ook andere onderwerpen.

(Advertentie)
(Advertentie)