VIDEO: "Ik maak me wel wat zorgen over u"

26 apr 2021 - 17:30

In de zevende aflevering van Fan binnenút gaat het over ouderenmishandeling. Want, wie ziet dat? De thuiszorg komt achter de voordeur en signaleert een hoop. Wijkverpleegkundige Jildau Postma vertelt waar ze op let. De oudere zit zelf niet altijd te wachten op al die drukte. Een lastig dilemma waar Veilig Thuis Friesland vaak mee te maken heeft. Wanneer grijp je in, en wanneer laat je het zoals het is?

In Fan binnenút, wa soarget foar in feilich libben? kijkt programmamaker Miranda Werkman achter de deuren van het Regiecentrum Bescherming en Veiligheid. De serie geeft een indringend beeld van het werk van Jeugd- en Gezinsbescherming, Jeugdreclassering en Veilig Thuis Friesland.

De serie Fan binnenút, wa soarget foar in feilich libben? is iedere maandag te zien om 17.15 uur en wordt elk half uur herhaald.

Vragen of vermoedens van kindermishandeling, ouderenmishandeling of huiselijk geweld? Bel 0800-2000 (gratis, 24/7) of chat met Veilig Thuis. Op de website van Veilig Thuis staan ook vaak gestelde vragen.

(Advertentie)
(Advertentie)