Supportersvereniging Nieuw Noord wil in gesprek met SC Heerenveen: "De maat is vol"

15 mrt 2021 - 10:17

Supportersvereniging Nieuw Noord wil in gesprek met de directie, de trainer en de aanvoerder van SC Heerenveen. De supporters missen de strijd, de passie en de beleving bij de spelers. Na het teleurstellende 3-1 verlies tegen laagvlieger Willem II afgelopen zaterdag is de maat vol, schrijft de vereniging op haar website. "Het is tijd om de ogen te openen en mei inoar met passie, strijd en beleving voor onze club te vechten!"

Foto: sc Hearrenfean

Een jaar lang mogen de supporters vanwege de coronamaatregelen al niet bij de wedstrijden van hun club aanwezig zijn. Toch staan ruim achtduizend fans nog altijd achter hun club. "Wij zijn dus genoodzaakt om vanaf de bank onze passie en support te tonen. Helaas lijkt het alsof onze spelers en staf hun passie ook thuis op de bank hebben laten zitten", concludeert de vereniging online.

Zorgen over volgend jaar

Nieuw Noord heeft bovendien zorgen over het nieuwe seizoen en de seizoenkaarthouders, die mogelijk hun kaart niet willen verlengen vanwege de tegenvallende sportieve prestaties. "Wij hebben er geen enkel vertrouwen in dat dit besef leeft bij de spelers en staf", zo valt op de website te lezen.

(Advertentie)
(Advertentie)