Feestlimousine verrast Franeker bij de voordeur

30 des 2020 - 18:25

De muziek van de paarse limousine is door de straten van Franeker te horen. DJ Almer Fokkema verrast met zijn partywagen winnaars van een borrelpakket. Het is allemaal onderdeel van Franeker on Air.

Franeker On Air

De Franeker horeca mist gezelligheid en daarom hebben ze een idee bedacht: Franeker on Air. Dinsdag begon het online feest met een livestream met muziek van artiesten uit de regio, een bingo en het Rad van Franeker. De drie horecazaken de Bogt fen Gune, Grandcafé de Doelen en Tapperij 't Noord zijn de initiatiefnemers van het project.

Voordeurfeest

Bij zo'n online concert kan een hapje en drankje natuurlijk niet ontbreken. Mensen konden een borrelbox bestellen en bij een aantal van hen werd die op een hele speciale manier afgeleverd.

"Iedere vijfde of tiende bestelling en zo verder krijgt Almer met zijn auto voor de deur," zegt Pieter van Dijk, eigenaar van Grandcafé de Doelen. DJ Almer bouwt dan een klein feestje bij de voordeur, en dat vindt hij geweldig. "Ik ben blij dat ik mensen wat kan geven, door wat positiefs in deze dagen. Mensen worden weer helemaal blij, dat is echt geweldig."

Het livestreamconcert gaat woensdag nog tot 2.00 uur 's nachts door.

Verslaggever Jantine Stoffers in Franeker

Trefwoorden: 
Franeker feest dj limousine
(Advertentie)
(Advertentie)