Omrop TIP: Kerstnachtdienst, extra kerkdienst én een kerstconcert bij Omrop Fryslân

24 des 2020 - 21:50

Deze kerstdagen pakt Omrop Fryslân uit met een kerstnachtdienst, een extra kerkdienst op eerste kerstdagen én een kerstconcert. Wanneer mensen er zelf niet op uit mogen, zorgt Omrop Fryslân wel dat het bij de mensen komt.

Foto: Omrop Fryslân

Omrop Fryslân zendt kerstnacht live op televisie en internet een extra kerkdienst uit, een speciale kerstnachtdienst. Vanuit de Martinikerk in Franeker is dominee Margerithe Veen de voorganger. De muzikale begeleiding wordt verzorgd door orgelist Jochem Schuurman en Gonny Roelofsen op de dwarsfluit. De dienst begint om 23.00 uur.

Extra kerkdienst

Eerste kerstdag zijn we weer in de Martinikerk in Franeker. 's Ochtends om 10.00 uur met een extra kerkdienst. De dienst is te volgen op televisie en internet. Vrijdag is de liturgie van de dienst te vinden op onze website. Houd daarvoor deze pagina in de gaten.

Kerstconcert

We sluiten eerste kerstdag af met het kerstconcert Thús mei Kryst. Orgelist Jochem Schuurman en sopraa Tetsje van der Kooi zullen daarin populaire kerstnummers laten horen. Naast Schuurman en Van der Kooi, komen er meer musici langs die bekend zijn in het 'klassieke genre'. De presentatie is in handen van Miranda Werkman. Thús mei Kryst is vanaf 16.30 uur live te volgen op televisie. Het programma en de liedjes van het concert zijn hier te vinden.

Omrop Fryslân pakt deze feestdagen uit met mooie programma's. Kijk voor al deze programma's op Omropfryslan.nl/utpakke.

(Advertentie)
(Advertentie)