VIDEO: 11 Andere Oorden in het aquarium van Balk

23 des 2020 - 16:56

Zalencentrum De Treemter in Balk is een fijne ontmoetingsplaats, maar de buitenkant zou beter kunnen. De kale muren veranderen in een aquarium met blauw en groen licht. Vissen zwemmen langs de ramen. Balk is de tiende plaats dat door de kunstenaren van het LUNA Collective wordt belicht. Het is onderdeel van 11 Andere Oorden.

11 Andere Oorden dag 10:

Op strikt geheime locaties worden tot aan de kerstdagen op verschillende plaatsen in Fryslân lichtkunstwerken getoond. Het zijn plaatsen die niet zo bekend zijn, maar waar wel een mooi verhaal achter zit met een gedachte die goed past bij de kersttijd.

11 Andere Oorden is een lichtkunstproject van LUNA Collective (in samenwerking met Provincie Fryslân), dat vertoond wordt op elf locaties in Fryslân. Elke dag op een nieuwe, geheime plek. Achter elke projectie zit een kerstgedachte. Vanwege de beperkende coronamaatregelen mag er geen publiek bij zijn. Een impressie van de lichtprojecten is daarom van maandag 14 tot en met donderdag 24 december elke dag vanaf 17.00 uur te zien op televisie en online bij Omrop Fryslân of op www.friesland.nl/11oorden. Op eerste kerstdag volgt een compilatie. Hier zijn alle andere video's te zien.

(Advertentie)
(Advertentie)