VIDEO: 11 Andere Oorden bij de Achlumer ijsbaan

22 des 2020 - 17:00

Met koude tenen en verkleumde vingers van het schaatsen even lekker opwarmen met een beker warme chocolademelk. Een nostalgisch winters tafereel met sneeuwvlokjes die door de lucht dwarrelen. De ijsbaan van Achlum is de negende plaats die door de kunstenaars van het LUNA Collective in het licht wordt gezet. Het is onderdeel van 11 Andere Oorden.

11 Andere Oorden dag 9:

Op strikt geheime locaties worden tot aan de kerstdagen op verschillende plaatsen in Fryslân lichtkunstwerken getoond. Het zijn plaatsen die niet zo bekend zijn, maar waar wel een mooi verhaal achter zit met een gedachte die goed past bij de kersttijd.

11 Andere Oorden is een lichtkunstproject van LUNA Collective (in samenwerking met Provincie Fryslân), dat vertoond wordt op elf locaties in Fryslân. Elke dag op een nieuwe, geheime plek. Achter elke projectie zit een kerstgedachte. Vanwege de beperkende coronamaatregelen mag er geen publiek bij zijn. Een impressie van de lichtprojecten is daarom van maandag 14 tot en met donderdag 24 december elke dag vanaf 17.00 uur te zien op televisie en online bij Omrop Fryslân of op www.friesland.nl/11oorden. Op eerste kerstdag volgt een compilatie. Hier zijn alle andere video's te zien.

(Advertentie)
(Advertentie)