King te sterk voor Noppert op tweede dag Players Championship Finals

28 nov 2020 - 17:32

Danny Noppert is zaterdagmiddag uitgeschakeld in de tweede ronde van de Players Championship Finals. In een matige wedstrijd verloor de Jouster darter met 6-1 van Mervyn King. Vrijdag was Noppert nog te sterk voor oud-wereldkampioen Steve Beaton.

Foto: Orange Pictures

Vooral de dubbels van Noppert lieten hem in de steek. Alleen de derde leg van de wedstrijd ging naar de Fries, die daarna teveel moeite had om King bij te houden. Met de 6-1 nederlaag zit het laatste televisietoernooi voor het WK er nu op voor Danny Noppert.

WK darts

Het wereldkampioenschap van de PDC begint op 15 december. Noppert is één van de geplaatste spelers en hoeft daarom pas in de tweede ronde in actie te komen. De loting volgt komende donderdag.

De Players Championship Finals is het slottoernooi van alle vloertoernooien van de professionele darters. De beste 64 spelers van het afgelopen jaar spelen het finaletoernooi tegen elkaar op televisie. De Players Championship Finals wordt dit jaar in Coventry (Engeland) gehouden en wordt vanwege het coronavirus zonder publiek gespeeld.

(Advertentie)
(Advertentie)