Blessure Issa Kallon lijkt mee te vallen

15 okt 2020 - 14:14

De hamstringblessure die Cambuurspeler Issa Kallon zondag opliep in de thuiswedstrijd tegen FC Dordrecht lijkt mee te vallen. Het leek in eerste instantie een klassieke hamstringblessure. Dan kost het meestal zo'n zes weken om te herstellen. Maar Kallon stond donderdag alweer op het trainingsveld.

Issa Kallon - Foto: www.orange-pictures.nl

De vleugelspeler trainde apart van de groep, maar het lijkt allemaal mee te vallen. Kallon: "Ik voelde de hamstring verkrampen en hield toen al in. Daardoor valt de schade mee."

De aanvaller van Cambuur hoopt dat hij vrijdag 23 oktober in de thuiswedstrijd tegen Roda JC weer mee kan doen. De wedstrijd van dinsdag tegen NAC Breda haalt hij niet. "Nee, ik denk dat die wedstrijd te vroeg komt. Maar ik word dagelijks behandeld, dus misschien zou het kunnen. Maar daar ga ik niet vanuit. Ik richt mij op de wedstrijd tegen Roda JC."

Voorzichtig zijn

Trainer Henk de Jong over de blessure van Kallon: "Die valt inderdaad mee. Hij kan dinsdag niet spelen tegen NAC Breda. Die wedstrijd komt te vroeg. We moeten ook een beetje voorzichtig met hem zijn. Issa is in topvorm, we willen hem niet te lang kwijt zijn."

Sportverslaggever Geert van Tuinen in gesprek met Issa Kallon

Trefwoorden: 
SC Cambuur voetbal Issa Kallon
(Advertentie)
(Advertentie)