Joey Veerman: "Nederlaag grote schande, er moeten betere spelers bij"

"Dat wij hier verliezen is al een schande, dat het 5-1 wordt is een nog grotere schande, maar het had ook 8-1 kunnen zijn. Ik snap er echt helemaal niks van." Dat wiene sneontejûn de hurde wurden fan oanfierder Joey Veerman fan Sportklup Hearrenfean. Syn ploech ferlear yn Doetinchem mei leafst 5-1 fan De Graafschap.
Oanfierder Joey Veerman oer de wedstriid:
Joey Veerman
De Graafschap, dat yn de earste difyzje spilet, wie sneon folle better as de ploech fan It Hearrenfean. En dat stekt, hielendal by Veerman. "Dit heb ik werkelijk nog nooit meegemaakt, hoe wij vandaag de goals tegen krijgen. Vooral het verdedigende deel was heel erg matig."

"Zorgwekkend"

De oplossing, dy leit neffens de ferdigener foar de hân. "Er moeten betere spelers komen. Iedereen roept dat. Ik ben er ook wel van overtuigd dat dat nog gaat gebeuren. Maar het is jammer, zo begin je niet lekker aan het seizoen. De Graafschap was gewoon veel beter, en dat is zorgwekkend."
Trainer Johnny Jansen oer it teloarstellende ferlies:
Johnny Jansen
Ek trainer Johnny Jansen is it yn grutte linen mei syn oanfierder iens. "We hebben het slecht gedaan vandaag. Ik had verwacht dat we verder zouden zijn. Of het zorgwekkend is? Wat we vandaag hebben laten zien wel. We moeten natuurlijk nog gewoon een maand en er komen nog mensen bij, maar dit was gewoon slecht."

"Werk aan de winkel"

Dat der kwalitatyf noch in ynhelslach makke wurde moat, is wol dúdlik. Jansen: "Het lijstje is wel bekend; er moeten versterkingen komen. Elke dag heb ik daar contact over. Er is nog een hoop werk aan de winkel."
© Orange Pictures