IepenUP VLOG: Vlogtips mei Wilke

It ein fan de rige IepenUP-vlog's is yn sicht. Wa wit bisto ek ynspirearre en wolst sels oan de slach. Dan kinst fansels wol wat tips fan in professional brûke. Yn dizze lêste vlog giet Wilke nei in workshop fan it Noordelijk Film Festival. Dêr koene begjinnende vloggers tips krije om bettere vlogs te meitsjen.
VLOG: Vlogtips mei Wilke
De makkers fan de IepenUP-vlogs en it team krije it lêste wurd:
"Supertrots zijn we op onze IepenUp vloggers die dit jaar in het diepe zijn gesprongen met veel lef, bravoure, humor, kwetsbaarheid en soms een vleugje naïviteit. Jullie hebben niet alleen laten zien dat jullie je over gevoelige maatschappelijke onderwerpen uit durven te spreken maar met de vlogs ook discussie en verandering in gang hebben gezet.
Veel vlogs zijn massaal bekeken met uitschieters van meer dan 100.000 views alleen al via Facebook. Een droom die uitkwam, mede dankzij Janko Krist en Omrop Fryslân. Tige tank!
Nu is de beurt aan jullie kijkers! In deze laatste IepenUP vlog gaat Wilke op zoek naar tips van profs over hoe te vloggen for a cause! Heerlijk toch, dat verbindingsactivisme? Wij gaan er mee door, jullie ook?
Team IepenUP"