Teloarstelling oerhearsket by Cambuur nei lykspul tsjin Volendam

Cambuur is net bliid mei it lykspul yn Volendam. Neffens trainer René Hake wie Cambuur de boppelizzende ploech. "Deze uitslag is teleurstellend. We hadden onszelf moeten belonen. We hadden het beter moeten afdwingen. Het was geen topwedstrijd."
Hake sjocht wol perspektyf foar de kommende wedstriden. "We hebben de intentie getoond om naar voren te spelen, en ook kansen gecreëerd. Dat is in vergelijking met voorgaande wedstrijden wel een vooruitgang. Maar het is nog niet genoeg."
René Hake
Kevin van Kippersluis makke it iennige Fryske doelpunt. Fan 2014 oant 2017 spile hy by Volendam. "Het is altijd leuk om je maatjes weer terug te zien. Maar ik had liever drie punten gehad. Dat zat er wel in."
"In de tweede helft creëren we veel mogelijkheden. Ik hoor net dat de scheids toegaf dat hij ons een tweede penalty had moeten geven. Dat is zuur. Op zulke momenten wordt een wedstrijd beslist."
Kevin van Kippersluis
Yn eardere wedstriden wie it foar de Ljouwerters faak lestich om kânsen te kreëarjen. Tsjin Volendam slagge dat bêst. "Naar mijn idee namen we wat meer risico, en dan zie je dat het vertrouwen er is. We hebben een paar goeie aanvallen opgezet."
"Het eerste doelpunt kwam letterlijk uit de lucht vallen. Dan zit het ook niet mee."
© www.orange-pictures.nl