Gerry Hamstra bliuwt posityf en sjocht 'opgeande line'

© www.awfoto.nl
SC Hearrenfean slagge der sneontejûn opnij net yn thús trije punten te pakken. De lêste kear dat dat gebeurde wie trije moannen lyn, op 10 septimber. Doe waard PSV ferslein (2-0). Boppedat wûn Hearrenfean fan de lêste njoggen kompetysjewedstriden der mar twa.
Wat fynt technysk manager Gerry Hamstra fan dizze situaasje? "Wat we zien is dat we van de laatste negen wedstrijden er maar twee winnen, maar dat we op Vitesse na alle wedstrijden meer verdienden. We zijn bezig met een proces en dat blijven we volgen. We hebben een lijn ingezet, weten wat we doen en ik zie nog steeds een stijgende lijn. Alleen de punten ontbreken."
Hamstra en de klup sille yn jannewaris de transfermerk op gean. "In de winterstop gaan we nog wel wat doen. Ik ga niet zeggen wat en voor welke linie, want dan maak ik andere clubs wakker. Hoeveel we gaan doen is ook afhankelijk van wat er weg gaat.
Nei it lykspul tsjin VVV-Venlo seit Hamstra: "We werden twee jaar geleden twaalfde, vorig jaar negende en het zou mooi zijn als we nu rond de zevende plaats eindigen. Het halen van de play-offs en een plek tussen de zesde en negende plaats zou mooi zijn. Daar horen we te staan qua begroting."