De stim fan Margreet: "Geen enkele partij is geloofwaardig"

Margreet van der Kaaij (61) wennet op It Hearrenfean en is dierefysioterapeute. "Door de chaos in de wereld ben ik wel meer betrokken en neig ik ernaar om te stemmen. Ik geloof geen enkele partij, vertrouw niet wat ze beloven. Ik maak me zorgen over de gezondsheidszorg, werkgelegenheid, ouderenzorg, maar het meest nog over de veiligheid. Een partij die goed beleid heeft om terroristische aanslagen tegen te gaan, zou ik wel op stemmen, als die geloofwaardig overkomt. Als het maar geen verkiezingsstunt is en het wel waarmaken."
"Vroeger was het gekonkel in de politiek er vast ook wel, maar waren de mensen zich er minder van bewust en kwam het minder in de media." Se sil wol stimme. "Ik ben hard aan het studeren op de partijprogramma's."
De stim fan...
Op 15 maart binne de Twadde Keamerferkiezingen. Omrop Fryslân lit alle wurkdagen in Fries oan it wurd. Yn de rubryk 'De stim fan...' hearre we hoe't hy of sy oer de polityk tinkt. Wat fine se derfan, wêr sitte se oer yn en wêr stimme se op? Sjoch foar alles oer de ferkiezingen op ús ferkiezingsside.