Hulshoff: "Ferlies fan Jong Ajax is domper op feestfreugde"

"In domper op de feestfreugde." Sa neamt Cambuurtrainer Sipke Hulshoff it ferlies (3-1) tsjin Jong Ajax. Cambuur kaam noch wol op foarsprong, mar seach dy binnen twa minuten ferdwinen. Jong Ajax skoarde twa kear achterinoar. "It ferlies is wol terjochte, Jong Ajax wie better. Mar de wize wêrop, dat is soer."
Hulshoff fynt foaral de corner, wêrút Jong Ajax de 1-1 skoarde, net terjochte. "It wie gjin corner." Ek spiler Sander van de Streek fynt dat. "Laten we zeggen dat 'matig' zwak is uitgedrukt voor het optreden van deze scheidsrechter."
Van de Streek doelt dêrmei ek op de giele kaarten dy't Cambuur krige, ûnder oare foar opmerkingen tsjin de lieding. Fierders is Van de Streek ek kritysk op de eigen ploech. "De eerste tegengoal was misschien dubieus, maar de 1-2 mogen we onszelf echt aanrekenen. We stonden niet goed. Daar verloren we de wedstrijd. De penalty en de 1-3 zijn dan alleen nog voor de statistieken."
Teloarstellend
Middenfjilder Robbert Schilder beskriuwt de wedstriid as in teloarstellende race. "We hadden een moeilijke race. We kregen er echt geen druk op. In de tweede helft ging het stukken beter en scoorden we de 1-0. We hadden toen ook wel het gevoel dat het goed zou komen. Het is dan een teleurstellling dat je het dan zo snel weggeeft. Dat had natuurlijk niet mogen gebeuren."
"Hadden beter moeten verdedigen"
Op de fraach oft de corner foar Jong Ajax wol terjochte wie: "Het was natuurlijk wel pijnlijk, maar Cambuur krijgt ook wel eens een corner mee. Dan hadden we maar gewoon beter moeten verdedigen." Schilder sjocht no leaver foarút. "Het gevoel is nu wel beter dan een maand geleden. Daar moeten we nu op doorgaan en dan kunnen we voor de winter nog goede zaken doen."