Keeper begrypt neat fan ferlies Hearrenfean: "Dit heb ik nog nooit meegemaakt"

Xavier Mous © Orange Pictures
Keeper Xavier Mous begrypt it noch hieltyd net. Hoe koe RKC mei 4-1 winne, wylst Hearrenfean op it fjild sa dominant wie?
"Ik vind dit heel moeilijk. Ik heb het nog nooit eerder meegemaakt. We spelen heel goed: de eerste helft was misschien wel de beste van dit seizoen. Maar we maken geen goals."
"Ik kan het niet bevatten."
Xavier Mous: "RKC heeft ons een lesje gegeven"
RKC hat fjouwer kear op de goal sketten. Fjouwer kear waard it in doelpunt. "Ze hebben ons een lesje effectiviteit gegeven. Iedere keer dat ze eruit kwamen, was het meteen een doelpunt."
"We moeten ons kapot schamen"
Ferdigener Jeffrey Bruma is net bliid. "We moeten ons kapot schamen dat we hier met 4-1 verliezen", seit er. "Ik denk dat we dit moeten analyseren. Zij hadden vier kansen, en maken vier goals. Dat is best wel confronterend."
Jeffrey Bruma is dúdlik: "We moeten ons kapot schamen"
Trainer Kees van Wonderen hie fan it earste fluitsinjaal ôf al in min gefoel oer de wedstriid. "Het was een moeilijke wedstrijd Ze wachtten op de fout van ons. Daarom was ik blij met de voorsprong."
De foarsprong hat net holpen. Nei de 1-1 gie it mis. "We vergaten te verdedigen. Gezamenlijk en individueel. En dan loopt de tegenstander uit naar 4-1. Het is moelijk om dit een plek te geven, maar makkelijk te analyseren."
Trainer Hearrenfean: "Dit is superwrang en keihard"
"Het is superwrang en keihard. Maar als je na een uur stopt met de dingen die je moet doen, dan krijg je de deksel op de neus."