Ferry de Haan over Joey Veerman: "PSV heeft zich gemeld, bod Feyenoord ligt er nog"

PSV en Feyenoord hebben interesse in Joey Veerman. Dat bevestigt technisch manager Ferry de Haan van sc Heerenveen in de nieuwe SportCast van Omrop Fryslân.
De interesse van Feyenoord in Joey Veerman is niet nieuw. De Rotterdammers hebben dat twee weken geleden bekendgemaakt bij sc Heerenveen. Nu komt er ook de belangstelling bij van de huidige koploper van de eredivisie. Ferry de Haan: "Ja, klopt. PSV heeft zich gemeld."
Het is niet zo dat de Eindhovense club al een bod heeft gedaan op Veerman, vertelt De Haan. "De interesse is er, maar het is niet zo dat we nu ergens naartoe aan het werken zijn." Er ligt echter nog wel een andere aanbieding op tafel bij Heerenveen.
Wij hebben bij Feyenoord aangegeven dat we moeten kijken of we daarover in gesprek kunnen gaan
Technisch manager Ferry de Haan over het bod op Joey Veerman
Feyenoord heeft namelijk twee keer een bod gedaan op Veerman, waarvan het laatste voorstel volgens De Haan zal worden besproken. "Dat ligt op tafel. Wij hebben bij Feyenoord aangegeven dat we moeten kijken of we daarover in gesprek kunnen gaan."
Meer interesse, naast Feyenoord en PSV, is er tot nu toe niet voor Veerman. "Nee, dat is in ieder geval niet bekend bij mij", zegt De Haan.

Tom Boere

Ook bij SC Cambuur speelde er de afgelopen week iets op transfergebied. NAC Breda heeft zich bij de Leeuwarders gemeld voor spits Tom Boere, weet sportverslaggever Andor Faber. "Maar Boere heeft aangegeven dat hij voorlopig bij Cambuur wil blijven."
Sportverslaggevers Roelof de Vries, Andor Faber, Geert van Tuinen en Arjen de Boer praten je in de SportCast afwisselend iedere maandag bij over al het voetbalnieuws, vaak met een interessante gast uit de sportwereld. Zo nu en dan behandelen ze ook andere onderwerpen.
De SportCast is ook te beluisteren Spotify, bij Apple Podcasts en in de podcast-apps. Daar zijn ook alle eerdere SportCasts terug te luisteren