Johnny Jansen tefreden: "Alleen vergeten wij 2-0 te maken"

Nei de oerwinning op Fortuna Sittard oerhearsket by trainer Johnny Jansen tefredenheid. Neffens him hie Hearrenfean wol mear skoare moatten.
Johnny Jansen mei syn analyze fan de wedstriid
Ferdigenjend wie Hearrenfean sterk, fûn Jansen. "Volgens mij schieten zij in de zeventigste minuut pas op goal. Dus wij doen gewoon heel veel dingen goed."
"Alleen vergeten wij de 2-0 te maken", giet Jansen fierder. "We hebben zeker kansen gehad om de wedstrijd te beslissen."
Neffens Jansen wie de oerwinning in echte teamprestaasje. "Het gedrag dat ze hebben, heel hard willen werken. Gewoon als team een overwinning binnenhalen. Dat bevalt me heel goed. Maar er zit ook jeugdig enthousiasme in", nuansearret Jansen. "Dat we onszelf een beetje voorbijlopen, dan moeten we langer en rustiger op de bal spelen."

Henk Veerman: "Mijn kopballen zijn niet superslecht"

Henk Veerman makke mear as tritich doelpunten. Dêrfan makke hy mar ien mei de holle. De lêste tiid is dat oars: syn lêste trije goals wienen allegear kopballen. "Ik heb al eens gezegd: mijn kopballen zijn niet zo superslecht. Alleen vielen ze gewoon niet. En nu vallen ze wel één voor één, dus dat is mooi."
Henk Veerman: "Nu vallen ze één voor één, dat is mooi"
Veerman priizge de ynset fan syn ploech: "Wat ik vandaag gezien heb, is een enorm hardwerkend Heerenveen en dat is ook weleens anders geweest. Ik ben erg blij dat het een overwinning werd."

Debutearje tsjin twillingbroer

Anthony Musaba makke tsjin Fortuna Sittard syn debút. Dat wie ekstra spesjaal om't syn twillingbroer, Richie, by Fortuna fuotballet. "We hebben veel contact met elkaar gehad, maar ik was wel duidelijk: ik had gezegd dat wij zouden winnen natuurlijk."
Anthony Musaba: "Ik had gezegd dat wij zouden winnen"
Musaba moast lang wachtsje foardat hy deryn mocht. "Ik zat wel te popelen om in te vallen. Ik wilde er zo snel mogelijk in. Uiteindelijk was ik wel blij dat ik ongeveer 20 minuutjes heb gespeeld."
Hy sjocht mei in goed gefoel werom op de wedstriid. "Het was een mooi debuut. Gelijk de winst meegepakt. Ik denk dat we deze lijn gewoon moeten doortrekken."