Jansen: Hearrenfean makket 'stap foarút' mei lykspul tsjin VVV

SC Hearrenfean hat in stap foarút makke. Dat seit trainer Johnny Jansen fan SC Hearrenfean, nei it lykspul tsjin VVV Venlo. It waard 1-1.
© Orange Pictures
Hearrenfean hat al tsien wedstriden op rige net wûn. "Ik heb gezien dat we weer wat beter aan de bal worden. Maar bovenal vind ik dat we ons als groep goed hebben laten zien. Er moest meer vergif in. We moesten weerbaarder worden. Dat heb ik vandaag gezien. Daar ben ik heel erg blij mee."
Johnny Jansen
Hearrenfean kaam mei 1-0 achter, in kertier foar it ein. "Dat je in die fase karakter kunt tonen, betekent dat het er in zit. Dan moet je het elke week laten zien."

Druk op de trainer

Neffens oanfaller Henk Veerman is it benammen fan bûten, dat der druk op de ploech leit. "Wij weten dat we kunnen scoren. Wij weten dat we kunnen winnen. Natuurlijk is het vervelend als je dat negen weken niet doet. Dat is niet drukverlagend. Maar dit Heerenveen is goed genoeg om hier uit te komen."
Henk Veerman
"Ik vind het zonde dat we niet met de winst van het veld af gaan, maar ik ben trots op deze ploeg. Ik had het gevoel dat we de betere ploeg waren. Dat we zo'n goal tegen krijgen, dat is pech. Dat we zo terugkomen is positief. We leven weer. Zo is het. Het komt goed."