Hearrenfean-trainer Jansen ûntefreden nettsjinsteande winst: "Niet goed genoeg"

SC Hearrenfean wie tiisdeitejûn yn de earste ronde fan de KNVB Beker mei 3-1 te sterk foar TOP Oss. Dochs wie trainer Johnny Jansen nei ôfrin net tefreden oer syn ploech. "Je had de uitslag veel groter neer kunnen zetten, maar dat hebben we nagelaten. Dat vind ik heel jammer", seit Jansen.
Trainer Johnny Jansen oer de wedstriid tsjin TOP Oss:
Johnny Jansen nei SC Hearrenfean - TOP Oss
"Top Oss is gewoon minder dan wij. Simpel. Dus dan moet je ook gewoon veel hoger baltempo spelen om ze echt kapot te spelen. Als je dan een tempootje te laag speelt, dan hebben ze altijd het gevoel dat ze mee kunnen komen. Daar baal ik gewoon van", seit Jansen.
"Waar dat dan aan ligt, dat is soms heel lastig om te benoemen. Onderschat je het? Denk je dat het te makkelijk gaat? Je kan alles wel bedenken, maar het was gewoon niet goed genoeg. Uiteindelijk wel goed genoeg om te winnen, daar zijn we dan wel weer blij mee", sa seit de trainer.

Rendemint

Ek oanfaller Mitchell van Bergen seach dat it net goed wie. "Ik denk door wat vermoeidheid bij iedereen. Maar wel goed genoeg voor een overwinning, dus ik ben er toch wel blij mee", seit Van Bergen.
De wedstriid tsjin de earstedifyzjonist like foar Van Bergen de ideale kâns om syn earste doelpunt fan it seizoen te meitsjen. Dat slagge net. Dochs bliuwt hy posityf. "Ik trek me niks aan van wat mensen zeggen of dat mijn rendement laag is. Hij komt en dan gaan er meer vallen. Dan hoor je niemand meer. Dan is het alleen maar goed. Zo werkt het gewoon. Zo speelt het in mijn koppie. Ik ben niet per se op zoek naar een goal. Ik ga mezelf ook niet druk opleggen voor een goal. Hij gaat gewoon komen en dan ga ik veel scoren", sa seit Van Bergen.
Oanfaller Mitchell van Bergen oer de wedstriid:
Mitchell van Bergen nei SC Hearrenfean