Two Faces yn Koarnjum

Two Faces (akoestische rock-classics), met Jos Harteveld (zang & gitaar) & Eddie Mulder (zang & gitaar) op zaterdagavond 17 februari 2018 in het kleinste huiskamertheatertje van noordwest Friesland "De Wier" in Koarnjum.

"Two Faces" is (zoals de naam al doet vermoeden...) een duo dat in de allerkleinste bezetting rock-classics brengt, zonder dat de essentie en oorsprong van de popsong verloren gaat.

Verrassend is daarom ook hun repertoirekeuze, dat nummers bevat van o.a.: Neil Young, Deep Purple, Tom Petty, Peter Gabriel en zelfs Pink Floyd (hoe kan het ook anders ...).

De eerdergenoemde essentie wordt voorzien van jarenlange, muzikale ervaring. Daarnaast is er veel onderlinge interactie waardoor de muzikale elementen in hun spel nog beter naar voren komen. Jos & Eddie halen op deze manier het beste uit zichzelf naar boven en bewijzen daarmee dat een kleine formatie toch compleet, muzikaal en dynamisch kan klinken.

Dat bleek muzikaal gezien meer dan ooit tijdens hun eerste concert, vorig jaar, in dit toen uitverkochte huiskamertheatertje. Veel enthousiaste reacties, zoals 'kippenvel' kwamen op dit concert, dus alle reden om Jos en Eddie opnieuw te vragen.

Harteveld en Mulder hebben elkaar ontmoet in het Friese "Pink Floyd Project" in 2005. Sinds die tijd hebben ze ook een duo gevormd.
Na 2010 zijn ze beiden uit dit PFP vertrokken, om daarna middels de (ondertussen opgeheven) groep Pink Faces de muziek van Pink Floyd in kleinere bezetting te vertolken.

Jos is op dit moment o.a. leadzanger van de succesvolle rockformatie Skaevver en Eddie heeft recentelijk zijn nieuwste solo-cd "In a Lifetime" uitgebracht.

Op de grotere podia heeft Two Faces voorprogramma's verzorgd voor o.a. Ellen Foley, Fish, Slagerij Van Kampen & Doors Tribute.

Datum/tijd: 
17 Febrewaris 2018 - 20:00
Location: 
De Wier
De Wier 5
Cornjum
(Advertinsje)