'Top Secreet" yn Doarpstsjerke yn Huizum

'Top Secreet' met theatrale muziekact
Thank God for Top Secreet!
in de Dorpskerk Huizum, Leeuwarden,
zondag 13 januari 2019 om 15.00 uur.

De activiteiten rondom de culturele hoofdstad zijn gestopt. Hoe moet het nu verder met de cultuur in onze stad vragen velen zich af. Maar niet getreurd want het jaar is nog maar net begonnen of Top Secreet komt voor u optreden. Dus het komt heus weer goed met de cultuur in onze stad!
Daarom als motto voor dit optreden: Thank God for Top Secreet!
2019 staat voor Top Secreet in het teken van de nieuwe, avondvullende productie, die op 23 november 2019 in de Harmonie in première zal gaan.
Tijdens het optreden in de Dorpskerk Huizum krijgt het publiek, naast de mooiste nummers uit het bestaande repertoire, ook al een klein inkijkje in de nieuwe show.
Ze zijn bezig met een nieuw repertoire, waarbij ook nu weer alle nummers speciaal voor hen gearrangeerd worden. Eén van de aandachtspunten daarbij is, dat verschillende muziekstijlen worden gebruikt. Daardoor blijven hun optredens afwisselend en verrassend.
Top Secreet bestaat uit 16 vrouwen met haar op de tanden en puntige ellebogen, maar met een prachtig geluid, want de secreten worden muzikaal in toom gehouden door Corinne Staal. Maar dat is vast geen nieuws!?

De toegangsprijs is € 10,00 (incl. consumptie in de pauze).
Kom op tijd, dan kunt u een mooie plek uitzoeken!

Datum/tijd: 
13 Jannewaris 2019 - 15:00
Location: 
Dorpskerk Huizum Leeuwarden
(advertinsje)