Toe Maar

Na vier succesvolle jaren met optredens op vele festivals, een flinke clubtour en een theatertour met uitzinnige meutes heeft Toe Maar zijn sporen dik verdiend!

Met een zanger, wiens stem nog meer op die van Henny Vrienten lijkt dan Henny zelf, een onomstootbare drum en bas- ritmesectie en vette jaren 80-synthesizergeluiden doen ze de sound van Doe Maar eer aan. Laat je meeslepen en overtuig je van het feit dat echt alle nummers klassiekers zijn en dat je nog meer meezingt dan dat je zelf verwacht.

Na het onverwachte succes van de 'Skunk'-tour dook Toe Maar in de nazomer van 2016 de studio weer in om nummers op te nemen voor hun nieuwe album 'Doris Day en andere stukken'. Een aantal nummers werd al gespeeld tijdens live-optredens op onder andere Zwarte Cross en Buttonpop en sloeg erg goed aan bij het publiek.

Tijdens de nieuwe clubshow rondom het goed ontvangen 'Doris Day en andere stukken' stapt Toe Maar grotendeels af van het ska-principe en borduurt verder op melancholieke reggae-muziek. Volgens de groep is 'Doris Day en andere stukken' een "plaat van dertigers voor dertigers. In ieder geval van dertigers voor iedereen die zich nog dertig voelt!"

Tijdens het eerste deel van de avond wordt 'Doris Day en andere stukken' integraal gespeeld. In het tweede deel komen alle andere grote hits van Doe Maar voorbij.

Bereid je voor op een show vol met knallers van formaat en visuals die je meenemen naar het gevoel van de jaren 80!

Datum/tijd: 
17 Febrewaris 2018 - 21:00
Location: 
Het Bolwerk Sneek
(Advertinsje)