Stoere Water-Outdoor-Dag yn Aldemardum

Op de Wyldemerk in Harich hebben we een parcours uitgezet met verschillende opdrachten en hindernissen. Dit jaar bevat de outdoor dag elementen met een knipoog naar de populaire Schotse Highland Games.

Je start met een workshop boogschieten van ongeveer een half uur. Daarna ga je het parcours op. Er liggen en staan een aantal onderdelen op je te wachten, waaronder paalwerpen, hamerslingeren, bandentrekken, verschillende wateroversteken, bijlhangen en evenwichtsbalk. Na het parcours stap je in de Canadese kano om de GPS tocht met een aantal opdrachten te volbrengen.

Je hoeft helemaal geen topsporter te zijn om de verschillende uitdagingen uit te voeren, uiteindelijk zijn alle onderdelen door iedereen uit te voeren, in je eigen tempo! Dus kom gerust met je vader of moeder. Uiteraard is een zwemdiploma en begeleiding vereist.

Zin om mee te doen? Geef je dan snel op via www.gaasterlandsenatuurweek.nl. De kosten zijn € 10,= p.p. en er is deskundige begeleiding aanwezig.

Tip: Trek makkelijke kleding aan die vies mag worden want er wordt gebruik gemaakt van land, lucht en water wat het risico op schoon en droog blijven uitsluit. Neem dus een setje reserve kleding mee.

Datum/tijd: 
26 Oktober 2018 - 15:00 to 16:30
Location: 
Wyldemerk
Wyldemerkwei
Harich
(advertinsje)