Schemer-verhalen-vaartocht nei de Wyldemerk yn Aldemardum

Door de schemering varen we over de Luts naar de Wyldemerk. Onderweg luisteren we naar de spannende verhalen en mythes van de vertellers over de Nachtdieren in de bossen van Gaasterland. Wie weet laten ze zich ook nog even zien ... We varen nog een rondje over de Wyldemerk en genieten daar, hopelijk, van een prachtige sterrenhemel en wellicht wat overscherende vleermuizen. Bij terugkomst staat er bij de Natuurschuur van Staatsbosbeheer warme chocolademelk klaar om lekker weer op te warmen.

We varen met 'De Simmermoarn' van schipper Wiepke Wierda en de 'Lutsexpress' van de gebroeders Jaarsma. De vaartocht is geschikt voor kinderen in de leeftijd van 7 t/m 14 jaar onder begeleiding van ouders/verzorgers. De kosten zijn € 5,= p.p. Lijkt het je leuk om mee te varen? Geef je dan snel op via www.gaasterlandsenatuurweek.

De vaartocht is, mede dankzij de Stichting BMFM die vaart met een speciale rolstoelboot, ook geschikt voor twee kinderen met een rolstoel. Hiervoor kan alleen gereserveerd worden middels een mailtje aan administratie@marenklif.nl.

Datum/tijd: 
24 Oktober 2018 - 19:30
Location: 
Oudemirdum
(advertinsje)