Pubquiz Witmarsum

Eerste lustrum voor Pubquiz in Witmarsum

Op zondag 4 februari 2018 zal, na het grote succes van de eerdere edities, voor de vijfde keer de jaarlijkse "Pubquiz Witmarsum" georganiseerd worden in De Gekroonde Roskam. De "Pubquiz Witmarsum" begint om 17.00 uur.

De pubquiz is een spel waarbij plezier en gezelligheid de boventoon voert. De pubquiz is zo samengesteld, dat deze geschikt is voor iedereen. Diverse onderwerpen komen er voorbij, zoals algemene kennis, sport, muziek, fotoronde en televisie. Men wordt verrast met de leuke en nieuwsgierige quizvragen, geluidsfragmenten en afbeeldingen. De vragenrondes worden afgewisseld met de snelle tussenrondes zoals " petje op, petje af" , waarbij gestreden wordt om een gratis consumptie voor een team.

De pubquiz bestaat uit acht rondes van 10 vragen. De quizmaster, in Witmarsum is dat wederom 'Doubleyou B', stelt elke ronde de vragen en de deelnemers moeten de antwoorden (liefst de juiste natuurlijk) op de antwoordformulieren zetten. Het team dat na het einde van alle rondes de meeste punten heeft is de winnaar. De pubquiz kampioenen gaan naar huis met een beker en natuurlijk de eeuwige roem!

Men kan zich als team opgeven, maximaal 5 personen per team, maar men kan zich ook individueel opgeven en dan wordt er een team gezocht. De inleg is € 2,50 per persoon.

Nadat alle rondes zijn gespeeld zullen de winnaars bekend worden gemaakt.

Mensen kunnen zich opgeven voor de "Pubqiuz door te mailen naar degekroonderoskam@live.nl of te bellen naar 0517-531196.

Datum/tijd: 
4 Febrewaris 2018 - 17:00
Location: 
De Gekroonde Roskam Witmarsum
(Advertinsje)