NEO MusicLABS

Kick-off van NEO MusicLABS op VERS! met zangworkshop Elske DeWall

Elske DeWall geeft op zaterdag 10 februari voorafgaand aan haar optreden op het muziekfestival VERS! een zangworkshop bij Kunstencentrum Atrium in Sneek. De singer-songwriter behandelt twee uur lang onderwerpen als het vinden van een eigen stemgeluid en een goede performance. Deelnemers zingen samen met DeWall 's avonds een nummer tijdens de opening van VERS! Aanmelden is nog mogelijk. De workshop is een voorproefje op de NEO MusicLABS, die op verschillende plaatsen in Friesland van start gaan.

De NEO MusicLABS worden georganiseerd door Never Ending Orchestra (NEO). NEO, een LF2018-productie, is de springplank voor muzikaal talent en de drijvende kracht achter muzikale crossovers in het Culturele Hoofdstadjaar. De NEO MusicLABS zijn interdisciplinaire broedplaatsen voor jongeren vanaf 16 jaar. Bands, ensembles en individuele muzikanten met de meest uiteenlopende muziekstijlen kunnen meedoen. Zij gaan experimenteren, worden uitgedaagd en gecoacht en krijgen unieke workshops van bekende artiesten en vakdocenten.

Naast de workshop van DeWall bestaat de kick-off van de MusicLABS in Sneek uit twee masterclasses die worden verzorgd door bassiste L'dia on Bass en gitarist Wietze Koning. Ook de deelnemers aan de gitaarmasterclass van Koning zullen op VERS! optreden. De MusicLABS beginnen om 14.30 uur. Meer informatie over de NEO MusicLABS-sessies bij VERS! is te vinden op kunstencentrumatrium.nl en neo.frl. Aanmelden kan via neo@akte2.nl.

Datum/tijd: 
10 Febrewaris 2018 - 14:30
Location: 
Kunstencentrum Atrium Sneek
(Advertinsje)