Leven met Brel

Intieme muziekavond 'Leven met Brel'

in het Marne Theater

Een echte fan van Jacques Brel mag deze show niet missen!

Bolsward - Michael Abspoel brengt vrijdag 16 februari een originele hommage aan Jacques Brel.

'Ne Me Quitte Pas', 'Marieke', 'Amsterdam', 'Mijn Vlakke Land' en vele andere Brel-hits, ze zijn allemaal te horen in tijdens een intieme muziekavond in het Marne Theater. Brel, die in de jaren vijftig, zestig én zeventig wereldwijd zoveel mensen wist te bereiken, sprak een universele taal die iedereen begreep en in de ziel raakte. Michael Abspoel, theatermaker en jarenlang bekend als dé stem van het televisieprogramma 'Man bijt hond', brengt

een originele hommage aan de grote Belgische chansonnier Jacques Brel. Hij leidt de nummers in aan de hand van herkenbare persoonlijke verhalen en vertelt welke invloed Brel op zijn leven heeft. Abspoel wordt daarbij begeleid door de bekende Jazz-pianist Marc Bischoff. Grote Brel-thema's als vriendschap, liefde, afscheid, jeugddromen en vrijheid komen voorbij.

Voor de een is dit programma een warm weerzien, voor de ander een verrassende eerste kennismaking met deze tijdloze artiest. Brel, die in 1978 stierf, wordt nu ook door jongeren herontdekt. Dat is te danken aan de Belgische wereldster Stromae. Hij ziet Brel als voorbeeld en heeft zich laten inspireren door de intense vertolkingen van zijn voorganger. Niet verwonderlijk dat kenners hem vergelijken met zijn beroemde landgenoot.

Fotografie: Copyrights De Zee Theaterproducties

ABSPOEL & BISCHOFF

'LEVEN MET BREL'

Datum:

vrijdag 16 februari 2018

Aanvang:

20.15 uur

Locatie:

Marne Theater, Schoolstraat 1, Bolsward

Reserveren:

Gysbert Japicxhûs, telefoon 0515 573990

Kaartverkoop:

Kassa open vanaf 19.15 uur

Info & trailer:

www.boog-bolsward.nl

Datum/tijd: 
16 Febrewaris 2018 - 20:15
Location: 
Marne Theater
Schoolstraat 1
Bolsward
(Advertinsje)