'To let go is not to regret the past, but to grow and live for the future' yn Talenpaviljoen MeM yn Prinsetún yn Ljouwert

All for One geeft een concert met Gospelmuziek uit verschillende landen en in verschillende talen, zoals: Lingala (DRC Congo), Papiaments (de ABC-eilanden: Aruba, Bonaire en Curaçao) en Saramaccaans (Suriname).

All for One Multicultural Gospel Choir is het eerste en enige multiculturele gospelkoor in het Noorden van Nederland. Het koor bestaat uit meer dan 50 zangers en zangeressen van meer dan 10 verschillende afkomsten, onder andere Nederland, Afrika, Suriname, Spanje, Brazilië, Duitsland (studenten) en De Antillen.
Naast het uitdragen van de boodschap van gospelmuziek heeft het koor als doel verschillende culturen met elkaar in aanraking te brengen en daar waar mogelijk met elkaar te verbinden. Drijvende krachten achter All for One zijn Wilco Kloosterman (dirigent) en Basile Maneka. Basile Maneka is zanger, gitarist, percussionist en componist bij All for One. Hij groeide op in Kinshasa temidden van een rijke Congolese muziektraditie. In Nederland maakte hij landelijk naam met groepen als Mixed Up, Africa United, Afro-Roots, Baoema en Afro-Frisonne.
 

Datum/tijd: 
18 Oktober 2018 - 20:00
Location: 
Talenpaviljoen MeM Ljouwert
(advertinsje)