Latin/Percussierock pioniers Massada

De Nederlandse/Molukse band Massada zal op zondagmiddag 4 februari een optreden geven in Drachtster popzaal Iduna. Bekend van hits als 'Arumbai', 'Sajang É' en 'Latin dance' is Massada al sinds de jaren 70 een begrip in de percussierock en heeft daarmee een bijzondere plek in de Nederlandse muziekgeschiedenis.

De band deelde in 1979 het hoofdpodium van Pinkpop met niemand minder dan bands zoals The Police en Peter Tosh. De KRO deed hier verslag van en alvorens de band het podium betreedt vat één van de leden de essentie van Massada samen: 'Lekker swingend, ritmische muziek, mensen blij maken'.

En dat doen ze nog steeds! Anno 2017, maakt Massada nog altijd mensen blij. Niet alleen in Nederland maar ook in Indonesië, het land dat onlosmakelijk verbonden is met Massada. Het land waar de band regelmatig naar terugkeert. Maar voordat ze dat doen kan je Massada nog exclusief aan het werk zien in Iduna en meemaken dat 'Sageru' nog altijd swingt en dat grote hit 'Sajang É' nog steeds uit volle borst wordt meegezongen!
 

Datum/tijd: 
4 Febrewaris 2018 - 15:30
Location: 
Poppodium Iduna Drachten
(Advertinsje)