Huiskamerconcert XL met Lucas Hamming, Okke Punt en Anna Linde

Huiskamerconcert XL met Lucas Hamming, Okke Punt en Anna Linde

Zondagmiddag 4 maart verandert de popzaal van Iduna in huiskamersetting! Die middag zullen singer-songwriters Lucas Hamming, Okke Punt en lokaal talent Anna Linde ieder een eigen set spelen waarbij ze de mooiste liedjes akoestisch vertolken.

Smelne FM dj Jeroen Fiks organiseert regelmatig in zijn eigen huiskamer concerten, waarbij diverse singer-songwriters 'unplugged' en in een intieme sfeer hun muziek te laten horen. Vanwege dit succes én om net nog wat meer te kunnen uitpakken mét behoud van de intimiteit organiseerde Iduna afgelopen november het eerste Huiskamerconcert XL met o.a. Elske DeWall. En dat smaakte naar meer....

Lucas Hamming werd bekend door zijn deelname aan TV-programma De Beste Singer-Songwriter Van Nederland. Na zijn finaleplaats groeide Lucas in hoog tempo uit tot een vaste waarde binnen de Nederlandse muziek; hij werd huisband bij DWDD, speelde vele zalen en festivals plat waaronder Pinkpop en maakte het themalied van Serious Request!

Okke Punt speelde ooit in de begeleidingsband van Yori (vocals/harmonica); bouwde routine op doordat hij werd uitgenodigd door Joe Sumner (zoon van Sting) om mee te spelen in zijn band Fiction Plane en kreeg in Nederland bekendheid als finalist in het televisieprogramma De Beste Singer Songwriter van Nederland met prachtige songs.

Anna Linde is een beginnend artiest woonachtig in het Friese dorp Boelenslaan. Ze speelt veelal covers van artiesten die haar inspireren, zoals Eva Cassidy en Katie Melua waarbij ze zichzelf begeleidt op gitaar.

Datum/tijd: 
4 Maart 2018 - 14:30
Location: 
Poppodium Iduna Drachten
(Advertinsje)