Hjerstfakânsje fol mei ferdivedaasje yn de natoer tydens de Gaasterlandse Natuurweek

Hou jij van ravotten, buiten zijn, knutselen, dieren spotten? Kom dan naar de Gaasterlandse Natuurweek, boordevol avontuur in de natuur!

Wat staat er op het programma? Groene Markt met Kinderdorp waar je o.a. broodjes kunt bakken, boomklimmen, pompoen snijden, insectenhotel bouwen, boogschieten, trekzaagwedstrijd, laten schminken, knutselen, enz.

Maar er is meer! Een stoere Outdoor Dag met workshop boogschieten, obstakelparcours en GPS kanotocht o.l.v. Staatsbosbeheer en Altijd Buiten; de ING OERRR Wilde Buiten Dag 'Word boswachter van OERRR' met allerlei leuke opdrachten; Expeditie Waterbeestjes met de boswachter van It Fryske Gea, de IVN Kindermiddag 'Thús in de Bosk'; de Kinderspeldag 'Dassie' met de boswachters van Staatsbosbeheer, een IVN Natuurfotografie workshop speciaal voor kinderen; poppentheater Jinky's Mikmak met de voorstelling 'De Schilder en de Vogel'; Schemer-Verhalen-Vaartocht Nachtdieren en de Coole Kidsnacht in Bezoekerscentrum Mar en Klif met Roofvogel College en Roofvogel Lab.

Wil je meer weten of wil je meedoen? Kijk dan snel op www.gaasterlandsenatuurweek.nl, geef je op en ga mee op avontuur in de natuur!

Datum/tijd: 
22 Oktober 2018 - 11:00 to 27 Oktober 2018 - 16:00
Location: 
Oudemirdum
(advertinsje)