Get Lit met Sepa en Rollan

Get Lit is de combinatie tussen Urban en Hiphop, waar niet alleen de hedendaagse scene voor bij komt maar ook aankomend talent ruim baan krijgt. In de komende editie staan o.a. Sepa en Rollan op het podium.

Sepa is begonnen als underground rapper en al jaren bezig met het maken van muziek. In zijn buurt, Gein, is hij een bekend gezicht en hij dook al snel de studio in met de Aso Bro's. Sinds enkele jaren is Sepa doorgebroken buiten de grenzen van Amsterdam Zuidoost en is hij niet meer weg te denken uit de rijtjes met favoriete rappers. Zijn 101barz en Zonamo Underground sessies pakte veel views en ook de clips worden vaak bekeken.

Rollan is een van de meest opvallende rap-talenten van het moment. Zijn Afrikaanse roots en Frans/Nederlandse teksten vormen samen een uniek basis voor zijn dansbare en catchy tracks. 'Mbongo' en 'Danse Avec Moi' scoren al miljoenen views. De diversiteit van zijn muziek loopt erg uiteen, hetgeen er voor zorgt dat zijn act een divers mengpalet aan muzikale genres zoals pop, hiphop en dancehall aflevert. De afgelopen jaren werkte Rollan onder anderen met Hef, Josylvio en Mr. Polska. Op deze editie van Get Lit staat zowel Dani als DJ Yung R3bel op het podium. De avond wordt gehost door Zany. Het geheel is een samenwerking tussen Straight A's Entertainment, TAKNØ en poppodium Bolwerk.

Datum/tijd: 
24 Febrewaris 2018 - 20:00
Location: 
Het Bolwerk Sneek
(Advertinsje)