Dûbelkonsert Heerenakkoord yn tsjerke fan Goaiinga

Dubbelconcert Heerenakkoord

Op zondagmiddag 19 mei zingt het mannenensemble Heerenakkoord in de kerk van Goënga. Het eerste deel van het concert wordt verzorgd door een solo optreden van Albert Jan de Boer (bariton) en Pieter Bogaert (piano)

Vanaf 16.00 uur brengen zij hun liederen ten gehore.

Heerenakkoord is in 2017 gestart als mannenensemble onder leiding van Albert Jan de Boer. Vorig jaar gaven zij hun eerste concert in Lewinski samen met het dames ensemble Famuse.

Het repertoire bestaat zowel uit klassieke muziek als Barbershop en swing.

Hun streven is met enthousiasme een goed collectief geluid te laten klinken.

Albert Jan de Boer (1992) was tot 2016 als bariton verbonden aan het Roder Jongenskoor,

waar tevens tot 2018 als zangdocent en repetitor aan verbonden was. In de periode 2013-2016 deed hij mee met Meesters & Gezellen en het Tenso Europe Chamber Choir, onder leiding van o.a. Kaspars Putnins en Daniel Reuss.

In 2016 voltooide Albert Jan de opleiding Docent Muziek aan het Conservatorium te Groningen, waar hij cum laude zijn pianostudie afgesloten heeft.

Albert Jan is dirigent van enkele koren en is daarnaast actief als solist in Oratoria en divers Liedrepertoire.

Pianist Pieter Bogaert (1993) studeerde tot 2014 piano aan de Academie voor Muziek, Woord en Dans in Brussel. In juli behaalde Pieter de 1ste prijs (niveau superior) bij de 19th International Competition Cidado do Fundão in Portugal.

Tijdens een eindexamen in 2018 op het Conservatorium van Amsterdam werden de bariton Albert Jan de Boer en pianist Pieter Bogaert aan elkaar voorgesteld. De volgende dag musiceerden ze samen, werkend aan een aantal Schubertliederen.

Albert Jan en Pieter brengen tijdens het concert samen een deel van hun 2e liedprogramma : Liederkreis op. 39 van Robert Schuman.

Wat : Dubbelconcert Heerenakkoord, Albert Jan de Boer en Pieter Bogaert

Wanneer: Zondagmiddag 19 mei om 16.00 uur

Waar : Kerk Goënga

Entree : Vrij. Na afloop een collecte i.v.m. de onkosten

Datum/tijd: 
19 Maaie 2019 - 16:00
Location: 
Goenga
(advertinsje)