BÖKKERS voorprogramma: TRIJE X NIX

Na 4 studioalbums en 1 livealbum is Bökkers terug met een nieuw album: Schorem Uut De Schiettente.

Bökkers is onvervalste rock 'n roll: AC/DC meets ZZ Top meets The Rolling Stones. Met nummers over drank, vrouwen en ander gespuis. En dat alles gezongen in hun moerstaal: het Sallandse dialect. Van feesttenten tot popzalen tot grote festivals: overal gaat het dak er af, krullen de planken uit het podium, maakt de biertap overuren en geeft het publiek een nieuwe betekenis aan 'kolkende massa'.

Met het nieuwe album gaat de band nog een stap verder dan dat ze al deden. Niet voor niets werd de hulp in geroepen van JB Meyers (The Common Linnets, De Dijk). JB Meyers nam samen met de band het album op in de legendarische Wisseloord studio's en verzorgde de eindmix en productie.

Op het album staat onder andere de hitsingle "Iederene Hef Een Reden", een bewerking van het populaire nummer Catch & Release van Matt Simons. Bökkers scoorde er een radiohit mee in de zomer van 2016.

Trije x nix is een driekoppige Friestalige boerenrock band uit Oudega (Smallingerland) en omstreken. De band is opgericht aan het eind van 2011. Trije x nix speelt uptempo Friestalige boerenrock met een knipoog. Het repertoire bestaat voornamelijk uit naar het fries vertaalde nummers, daarnaast staan er op de setlist ook een aantal eigen geschreven nummers. De naar het fries vertaalde nummers zijn nummers van onder andere Normaal, Jovink & de Voederbietels en Mooi Wark. Ook de eigen geschreven nummers liggen in het verlengde van deze stijl. Trije x nix bestaat uit: - Tjitte Veenstra - Drums en zang - Cor Woudsma - Basgitaar - Tjitte van der Wal - Gitaar Trije x nix brengt een energieke podium act, voornamelijk door de uptempo boerenrock en het enthousiasme van de bandleden. De live optredens fan Trije x nix worden altijd afgesloten met het Friese volkslied, wat vaak door het publiek uit volle borst wordt mee gezongen.

Datum/tijd: 
16 Maart 2018 - 21:00
Location: 
Poppodium Bolwerk Sneek
(Advertinsje)