Tafel 18 zoekt de beste amateurkok van Friesland

Schrijf je nu in!

Kun jij met ingrediënten uit de streek de mooiste gerechten bedenken en het lekkerste eten maken? Doe dan mee aan onze nieuwe televisieserie Tafel 18. In zes afleveringen bepaalt een vakjury uit de Friese culinaire wereld samen met het publiek wie uiteindelijk de beste amateurkok van Friesland wordt. De winnaar is de persoon die ons in 2018 kan verwennen met het lekkerste gerecht van Friese bodem.

De deelnemers krijgen bij Tafel 18 verschillende opdrachten. De ene keer gaat het om het maken van een bittergarnituur, de andere keer om een hoofdgerecht of een driegangenmenu. Als je meedoet wordt je uitgedaagd om met ingrediënten uit eigen regio verrassende gerechten op tafel te toveren. Een tafel die de culinaire rijkdom van het Friese land laat zien.

Tafel 18 begint is september met opnamen en met 'voorproefjes' in Hea!, Bynt en op Omrop Fryslân Radio. Vanaf 10 oktober is Tafel 18 op televisie te zien.

Dus: houd je van lekker eten? Sta je graag in de keuken? Zijn familie en vrienden altijd onder de indruk van jouw culinaire kunsten? Meld je dan aan via het digitale inschrijfformulier. Dat kan tot vrijdag 28 augustus 2015.

(advertinsje)