Omrop Fryslân marktleider in Fryslân

  Omrop Fryslân brengt 24 uur per dag nieuws, achtergronden, sport, weerberichten en amusement via radio, televisie, dag-tv, teletekst, internet en nieuwe media. Alles wat de Friezen bezighoudt, ziet en hoort u bij Omrop Fryslân. Omrop Fryslân behoort tot de best bekeken en beluisterde regionale omroepen van Nederland! Wekelijks kijken 320.000 Friezen naar de programma’s van Omrop Fryslân Televisie. Omrop Fryslân Radio is de absolute marktleider in de provincie Fryslân met een marktaandeel van ruim 21% en een gemiddeld bereik van meer dan 190.000 luisteraars per week. De website (omropfryslan.nl) wordt maandelijks 2 miljoen keer bekeken. Hieruit blijkt de betrokkenheid van de Friezen bij hun provincie en Omrop Fryslân.

  Bereikcijfers televisie

  Met een dagbereik van zo’n 150.000 en een weekbereik van ruim 320.000 Friezen is Omrop Fryslân uw partner om een succesvolle televisiecampagne neer te zetten.

  PDF bereik TV

   
   

  Bereikcijfers radio

  Al jaren is Omrop Fryslân Radio het best beluisterde radiostation in de regio: bijna 1 op de 4 radio’s in de provincie Fryslân staat op Omrop Fryslân afgestemd! Met een weekbereik van 33% is Omrop Fryslân Radio veruit marktleider in de provincie Fryslân.

  PDF bereik radio

   
   

  Bereikcijfers online

  Omropfryslan.nl wordt maandelijks ruim 2 miljoen keer bekeken. De apps van Omrop Fryslân zijn vorig jaar 3 miljoen keer aangeklikt.

  PDF bereik online

   

  Vragen of interesse?

  058-2997878reklame@omropfryslan.nl
  (advertinsje)