Adverteren KultuerAginda

  • Nieuwsbrief?

  • *
    naam@bedrijf.nl

UNIEKE KANSEN VOOR ORGANISATIES

Als culturele organisatie wilt u natuurlijk dat uw evenement, museum of expositie snel bij een zo groot mogelijk deel van uw doelgroep bekend wordt. Omrop Fryslân Televisie heeft de KultuerAginda ontwikkeld, waarbij culturele organisaties voor relatief weinig geld een hoog bereik kunnen genereren.


 

Sponsor

Door een substantieel bedrag bij te dragen, neemt een sponsor een groot deel van uw productiekosten voor zijn rekening. Hiervan kunt u als adverteerder profiteren. Dit in combinatie met het voordelige cultuurtarief van Omrop Fryslân, maakt televisie voor culturele organisaties betaalbaar.


Wat is de KultuerAginda?

Vijftien maal per week zendt Omrop Fryslân Televisie de KultuerAginda uit en wel vijf maal per avond op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond tussen 17:00 en 24:00 uur. De agenda kan per week worden ingekocht en wordt in reclameblokken uitgezonden die goed bekeken worden door mensen met interesse in kunst en cultuur.


WAT ZIJN DE MOGELIJKHEDEN?

 

STILL kracht van de eenvoud

WIlt u wel de zichtbaarheid en de exposure voor uw boodschap, maar heeft u niet het budget of de mogelijkheden voor een animatie of een videocommercial? Kies dan voor een still in de kultueraginda: één beeld waarin alles wordt gevat. Wellicht heeft u zelf materiaal liggen dat als basis kan dienen voor deze still. Ook is er de mogelijkheid het beeld door Omrop Fryslân te laten ontwikkelen. Natuurlijk met een ingesproken tekst van one welbekende voice-over van de Kultueraginda. Een still is zeer geschikt voor kortdurende en terugkerende projecten. Denk bijvoorbeeld eens aan de exposure voor een evenement dat ieder jaar terugkeert. Wij passen eenvoudigweg de datum aan en nemen hem zo weer op in de kultueraginda!

 

ANIMATIE beweging in uw boodschap

Een animatie is de middenweg tussen een still en een videocommercial. Op een relatief eenvoudige manier kunnen in een reklameboodschap highlights worden aangegeven, zonder dat daar een uitgebreide productie voor nodig is. WIlt u bijvoorbeeld binnen uw boodschap de aandacht trekken naar een speciale actie, een eenmalige korting of een extra voorstelling. Een animatie kan in huis bij Omrop Fryslân worden gemaakt. Onze vormgevers combineren voor u graag de nodige ervaring met creatieve ideeën, die natuurlijk op basis van uw wensen worden gevormd. Op basis van een door u aangeleverde digitale flyer/poster en of foto’s wordt door ons een animatie gemaakt. De door u aangeleverde tekst wordt door onze professionele voice-over ingesproken

 

VIDEO het complete plaatje

In een videocommercial zijn de mogelijkheden voor het overbrengen van uw boodschap enorm. Niet alleen zijn er de filmische opties, maar ook kunt u nadenken over belichting, acteerwerk, muziek en geluid. Omrop Fryslân Reklame denkt graag met u mee. Wat is de doelstelling van uw boodschap? Welk creatief concept kan daarvoor ontwikkeld worden? Welke stijl past bij u? Binnen de contacten die Omrop Fryslân Reklame heeft met verschillende reklamebureaus, is er altijd een geschikte partij die voor u aan de slag kan. Het resultaat: een professionele videocommercial in de Kultueraginda van Omrop Fryslân


Heeft u al een promotievideo? Maar is deze te lang om in te zetten voor de KultuerAginda? Vraag naar de mogelijkheden!

Ook u kunt in de KultuerAginda adverteren.

15 spots van 10 seconden € 275,- per week
15 spots van 15 sekonden: € 410,- per week

Meer weten?

Neem contact op met Jolanda van der Werf 058-2997878.
Voorwaarden: Bedragen zijn exclusief BTW en inclusief productiekosten van still of animatie. Tarief voor Full video op aanvraag.
Aanleveren van het materiaal graag uiterlijk vrijdag 17:00 uur voor de week van deelname.

Bekijk de aanbieding in pdf

Vragen of interesse?

058-2997878reklame@omropfryslan.nl
(advertinsje)