Bereik meer met Omrop Fryslân

Met Omrop Fryslân komt u als adverteerder middenin uw doelgroep terecht. U bereikt niet alleen opvallend doeltreffend vele Friezen, maar ook uw communicatiedoelstellingen.

Bereikcijfers televisie

Voor de meeste mensen is televisiekijken nog altijd de belangrijkste vrijetijdsbesteding. Met een dagbereik van zo’n 150.000 en een weekbereik van ruim 320.000 Friezen is Omrop Fryslân uw partner voor een succesvolle televisiecampagne.

PDF bereik TV

 
 

Bereikcijfers radio

Al jaren is Omrop Fryslân Radio het best beluisterde radiostation in de regio: bijna 1 op de 4 radio’s in de provincie Fryslân staat op Omrop Fryslân afgestemd. Met een weekbereik van ruim 33% is Omrop Fryslân Radio veruit marktleider in onze provincie. Een relatief goedkoop medium waarmee u swingend uw doelgroep bereikt.

PDF bereik radio

 
 

Bereikcijfers online

Omropfryslan.nl is voor veel Friezen dé nieuwsbron. De site wordt maandelijks maar liefst 2 miljoen keer bekeken en is daarmee één van de populairste websites van Fryslân. Maar ook de livestreams van Omrop Fryslân zijn geliefd met ruim 66.000 unieke bezoekers per maand. Tel daarbij op het explosief groeiend aantal mobiele bezoekers – alleen al de apps van Omrop Fryslân zijn in 2012 meer dan 3 miljoen keer aangeklikt – en u hebt uw online mediapartner in Fryslân gevonden.

PDF bereik online

 

Vragen of interesse?

058-2997878reklame@omropfryslan.nl
(advertinsje)