Zaalvoetbalsters Drachtster Boys winnen, Avanti verliest

Avanti © Avanti
De zaalvoetbalsters van Avanti uit Stiens hebben vrijdagavond de eredivisiewedstrijd verloren van KTP Nieuw Roden. Het werd 3-1. Nieuw Roden was de eerste helft beter en stond binnen twintig minuten op 3-0. In de tweede helft deed Si Shut Hau wat terug voor Avanti, maar het verlies kon niet meer worden gekeerd.
Ook Drachtster Boys speelde vrijdagavond een wedstrijd, tegen Hovocubo uit Zwaag (Noord-Holland). De koplopers in de eredivisie wonnen met 6-2. Na een flitsende start kwam Drachten al snel op voorsprong en bouwde die uit naar een 4-0 ruststand. In de tweede helft was de wedstrijd wat meer in evenwicht, maar de overwinning van Drachtster Boys kwam niet in gevaar. Het is de derde winstpartij voor Drachtster Boys, dat nog niet heeft verloren deze competitie.