Harkemase Boys verliezen met 9 man van Capelle

De voetballers van de Harkemase Boys hebben de wedstrijd tegen Capelle met 2-1 verloren. Aan het einde stonden ze nog maar met negen man op het veld.
Al na een half uur viel de eerste rode kaart. Op advies van zijn assistent stuurde scheidsrechter Tim de Gast Johnny de Vries van het veld. Diep in de tweede helft kreeg Simon IJzerman zijn tweede gele kaart en dus ook rood.
Capelle kwam in de veertiende minuut op voorsprong door een goal van Tim Vicken. Vijf minuten later scoorde Heine Uuldriks de gelijkmaker. In de tweede helft wist alleen Erich Jongeling van de Harkemase Boys het net te vinden. Hij bepaalde daarmee de eindstand op 2-1.
Als de nacompetitie goed verloopt, spelen de Harkemase Boys volgend jaar in de tweede divisie.