ONS Boso Sneek hard onderuit met 4-1 tegen Odin

ONS Boso Sneek is zaterdag met 4-1 hard onderuit gegaan tegen Odin in Heemskerk. In de 15e minuut kwam ONS op een 0-1 achterstand. De Snekers kregen een penalty tegen door een lichte overtreding van Iloba Achuna en Odins wist deze te benutten. Direct hierna kreeg Yume Ramos een mooie kans, maar kon deze niet omzetten in een doelpunt. Odinspeler Meijer kreeg in de 40e minuut rood, na twee gele kaarten en zo moest de thuisploeg met tien man verder. ONS kon hier voor rust niet meer van profiteren.
ONS kwam goed uit de kleedkamer en zette Odin onder druk, maar scoren lukte maar niet. Odin brak uit in de 69e minuut en maakte de 2-0. In de 78ste minuut werd het zelfs 3-0. In de 89e minuut wist Rein Werumeus Buning toch nog iets terug te doen namens de Snekers: 3-1. Maar nog in dezelfde minuut maakte Odin er nog 4-1 van. Dit was dan ook de eindstand.