IJshockeyers UNIS Flyers prolongeren bekerkampioenschap

De ijshockeyers van de UNIS Flyers hebben woensdagavond hun bekerkampioenschap geprolongeerd. De Flyers waren in Eindhoven oppermachtig en wonnen de finale van de beker met 8-1 van Geleen. De Flyers kwamen al snel op voorsprong door een goal van Demelinne. In een paar minuten tijd maakte Postma nog twee doelpunten voor de Flyers. Geleen scoorde nog een keer, maar Bezak zorgde ervoor dat UNIS Flyers na de eerste periode op een 4-1 voorsprong kwam.
Al na één minuut speeltijd in de tweede periode maakte Wurm de 5-1 voor de Flyers. Postma zorgde even later voor de zesde treffer. In de derde periode scoorde Nijland de 7-1 voor de Flyers. Uitblinker Postma vergrootte het verschil zelfs nog naar 8-1. Met die stand maakte de scheidsrechter een einde aan de bekerfinale.