SC Cambuur wint met 4-2 van Jong FC Utrecht

SC Cambuur heeft vrijdagavond Jong FC Utrecht met 4-2 verslagen. In Leeuwarden leek Cambuur in het begin een makkelijke avond te hebben. Ze hadden veel balbezit en Martijn Barto scoorde in de 13e minuut de openingsgoal. Na een half uur liep Cambuur uit naar 2-0. Topscoorder Sander van der Streek schoot zijn tiende goal van het seizoen binnen.
Na rust werd het een hele andere wedstrijd. Abena scoorde in de 54e minuut uit een corner de aansluitingstreffer voor de Utrechtenaren.
Acht minuten later stond de wedstrijd helemaal op de kop, toen Kerk de gelijkmaker tegen de touwen schoot. Maar de Leeuwarders toonden zich mentaal sterk door snel achterelkaar de 3-2 en 4-2 te maken. De tweede goal van Barto en een strafschop van Erik Bakker zorgden voor deze eindstand.