Harkemase Boys speelt met 2-2 gelijk tegen IJsselmeervogels

Harkemase Boys heeft zaterdagmiddag een verdiend punt gehaald tegen IJsselmeervogels. De wedstrijd in Spakenburg eindigde in een 2-2 gelijkspel. IJsselmeervogels had de druk er flink op in de eerste helft, maar de verdediging van de Boys stond goed. Zo was de stand bij rust 0-0.
Na de pauze schoot Oebele Schokker om de 47e minuut een corner van links meteen in het doel: 0-1. Daarna ging het even mis met een eigen doelpunt van de Harkieten. Een voorzet van IJsselmeervogels viel voor de voeten van Jesse Renken die de bal achter zijn eigen doelman Jansema schoot.
In de 65e kwam de ploeg van trainer Henk Herder weer op voorsprong door een goal van Jorco van Hezel: 1-2. IJsselmeervogels liet het er niet bij zitten en scoorde de 2-2 in de 73e minuut. De spanning liep op en de druk van de IJsselmeervogels ook, maar de mannen van trainer Sandor van der Heide redden het niet en het bleef bij 2-2.