ONS verliest kansloos met 6-0 bij IJsselmeervogels

ONS Boso Sneek heeft zondagmiddag met 6-0 kansloos verloren bij IJsselmeervogels in Spakenburg. Beide ploegen begonnen voorzichtig aan de wedstrijd. Het eerste kwartier leverde bijna geen kansen op. Wel moest Frits Dantuma met een hamstringblessure het veld verlaten en werd Patrick Amels zijn vervanger.
Na 26 minuten werd de wedstrijd opengebroken door een doelpunt van IJsselmeervogels. In de 42e minuut zorgde een kopbal van de thuisploeg voor de 2-0 en in de 44e minuut werd het zelfs 3-0. Dit was ook de ruststand.
ONS kon ook na de rust geen potten breken. In de 52ste minuut liep IJsselmeervogels verder uit: 4-0. De ploeg van Sandor van der Heide was veel te sterk voor ONS. De verdediging van de Snekers was zo lek als een mandje. De 5-0 viel in de 59e minuut en de 6-o in de 72e minuut. Een afstraffing voor de ploeg van trainer Richard Karrenbelt.