Harkemase Boys gaat onderuit in Groningen

Harkemase Boys heeft zaterdagmiddag met 3-1 verloren van Jong FC Groningen. Het was het zesde verlies van Harkemase Boys op rij. Jong FC Groningen kwam in de 24ste minuut op 1-0. Harkemase Boys had wat een lastige start, maar kreeg de laatste tien minuten van de eerste helft toch wel veel kansen. In de 56ste minuut kwam er bij de Boys een dubbele wissel om zo te proberen wat door te breken. Dit leverde niets op, want in de 66ste minuut kwam de 2-0 voor Groningen op het scorebord.
Toch bleef de ploeg van Henk Herder druk uitoefenen en in de 79ste minuut scoorde Heine Uuldriks de 2-1. Maar zes minuten voor het einde maakte Groningen de 3-1. Het niveau van beide ploegen verschilde niet veel, maar het was de individuele klasse van de jonge spelers van Groningen dat het verschil maakte.