Cambuur verliest van Fortuna Sittard met 3-0

SC Cambuur heeft vrijdagavond de uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard met 3-0 verloren. De Leeuwarders kregen genoeg kansen, maar maakten het steeds niet af.
Al na drie kwartier maakte Kamen Hadzhiev de 1-0. Van 20 meter schoot hij de bal achter doelman Nienhuis van Cambuur. Vijf minuten voor de rust maakte Roald Van Hout het tweede doelpunt voor Fortuna.
Verdediger Gino Bosz maakte zijn debuut voor Cambuur. Hij stond vanaf de eerste minuut op het veld. In de tweede helft maakte Danny Bakker zijn debuut voor de Leeuwarders, maar ook hij kom het verschil niet maken.
Martijn Barto en Richard Kip waren het dichtst bij een doelpunt, maar de keeper en de paal keerden de bal. In de blessuretijd maakte Dries Saddiki voor Fortuna de 3-0. De Fortunasupporters stonden te springen op de banken.